Bc. Tereza Podraská, DiS.

Poliklinika Prosek
Lovosická 440/40, Praha 9, 190 00 
(Gastroenterologie, 2.patro)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 723 136 315

Email: tereza.podraska@gmail.com

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com

Vyhledat
  • Tereza Podraská

Sezóna medvědího česneku je v plném proudu!

Aktualizace: 12. kvě 2019

Co z něho doma všechno připravujete? Pesto? Pomazánku? Nebo ho dáváte jen tak do jídla? Já dnes připravila pomazánku z pesta, které jsem si připravila na těstoviny a zbylo mi, smíchala jsem pesto jen s riccotou a byla super pomazánka k snídani!



Recept na pesto z medvědího česneku:

50 g medvědího česneku 4 lžíce olivového oleje 50 g lískových oříšků 50 g parmezánu Sůl, pepř Všechno jednoduše jen rozmixujeme.


Pokud chcete pomazánku, tak pesto smíchejte s riccotou a je hotovo.

3 zobrazení